NOT KNOWN DETAILS ABOUT ANTALYA BURUN ESTETIğI FIYATLARı

Not known Details About antalya burun estetiği fiyatları

Not known Details About antalya burun estetiği fiyatları

Blog Article

Burun estetiği ameliyatı özellikle estetik kaygılar sebebiyle sık gerçekleştirdiğimiz operasyonlar arasında bulunuyor. Kıkırdakların ve yumuşak dokuların yeniden şekillendirilmesi ile istenilen sonuç elde edilebiliyor.

Burun operasyonu geçiren hastaların iyileşme süresi kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir. Burun operasyonu sonrası bir hafta ila two ay içerisinde değişiklik gösterebilmektedir. Estetik yapılan burnun tam oturması ise six ay ila 1 yıl arasında değişmektedir.

Bazı kişiler tarafından estetik bazı kişiler tarafından sağlık sebebi ile tercih edilir. Solunum sisteminde meydana gelen problemleri iyileştirmek için de burun estetik ameliyatı yapılabilmektedir.

Burun estetiği için bu konuda deneyimli uzmanlar ve ekiplerin görev yaptığı tam donanımlı merkezlerin tercih edilmesi uygun olacaktır.

Akıl sağlığı endişeleri: VüMinimize dismorfik bozukluğu (BDD) gibi bazı zihinsel sağlık sorunları olan hastalar burun estetiği için iyi adaylar olmayabilir.

Karın Germe (Abdominoplasti) Hem kadın hem de erkeklere uygulanan bu ameliyata genelde diyet ve egzersize cevap vermeyen karın derisi sarkıklığı olanlar adaydır.

Burun estetiği ameliyatı sonrası en çOkay dikkat edilmesi gereken konuların başında; travmalara dikkat etmek, eğilerek ayakkabı bağcıklarını bağlamak gibi baş bölgesinde kan basıncını artworkırabilecek durumlar ve aktivitelerden uzak durmak gerekir.

Burun Estetiğinde hastanın yüzüne tam uyum sağlayan bir burun yapmak için hastanın cerrahla aşamalı görüşmeler sağlaması gerekmektedir;

Burun eti burun konkalarında polip denilen yapılar ya da konkaları çevreleyen zarın kalınlaşması ile oluşur.

Yapılan işlem bir ameliyat olup, anestezi altında müdahaleler yapılmaktadır. Bu nedenle kişi o esnada ağrı veya acı hissetmez. Operasyon sonrasında kişinin hissedeceği ağrı, şiddetli olmayıp acı eşiğinin yüksek olup olmasıyla alakalıdır.

Orta konka balon gibi havayla şişerek sinüslerin ağzını tıkar ve sinüzite yol açar. Orta konka şişmesi burnun ortasındaki duvarı karşıya iterek deviasyona sebep olur.

Konka bülloza yani havalı orta burun eti ameliyatında genellikle kamera eşliğinde buruna girilerek balon şeklinde şişmiş olan burun etinin sinüslerin ağzına bakan yarısı kesilip çıkartılır.

Neticede iki hafta sonra hastanın burnunun dışında herhangi bir şey kalmaz. Burnun dışındaki malzemelerin tümü alındıktan sonra hasta banyo yapabilir. Burun flasterli iken daha fazla bilgi edinin flastere su değdirilmemelidir, hasta saçlarını kuaförde arkaya atarak yıkatabilir .

Ayrıca, ameliyattan sonra aşırı fiziksel aktivite yapmaktan kaçınılmalıdır. Ağırlık kaldırmak, yoğun spor yapmak veya aşırı egzersizler yapmak, burunda kanama riskini artırabilir.

Report this page